Ultom logo 

ULTOM ITALIA een absolute trendsetter in materiaal, vormgeving en kleur, maar bovenal in beleving!

De collecties van Ultom kenmerken zich door de vormgeving waarbij een aangename omgeving centraal staat, thuis en op kantoor.

Nieuwe inzichten leren dat het traditionele kantoor meer en meer een plek wordt om je collega's te ontmoeten, creatieve ideeen uit te wisselen en te werken aan gezamelijke projecten. Goodbye smartworking, hello home office!

Ultom introduceerde in 1985 als eerste kleur binnen het kantoor. Niet zo maar een kleur, maar kleuren met een duidelijke visie en functie. Deze kleuren vormen de rode draad door alle collecties, waardoor een mix mogelijk is van bureaus -zowel hoogte instelbaar als vast-, vergadertafels, receptiebalies, ruimteverdelers, verschillende kasten en het maatwerk.

 Wij adviseren je graag over de toepassing van materialen en kleuren en welk effect dit heeft in de ruimte op het gevoel.

Samen met de uitermate milieuvriendelijke productiemethode in eigen fabriek uitermate geschikt voor toepassing in een Well Building concept, maar zeker ook voor de werkplek thuis!

 

RUIMTEVERDELDERS-COVID19

andratuttobene

  Po-sto

WERKPLEKKEN

operativo

VERGADEREN

 

vergaderen2

OPBERGEN

archivia1

 

ONTVANGEN

reception

Bij Ufficio Benelux streven we ernaar de perfecte balans te vinden tussen kwaliteit en duurzaamheid. Als u houdt van echt houtfineer en vaste stoffen, maar toch duurzaam meubilair wilt, kunt u dat in dit gedeelte vinden. Dit meubilair is gemaakt met FSC-gecertificeerd 100% post-consumer gerecycled hout.

 

 

           

 

 

   

 


 

 

Ufficio Benelux BV
De Bovenmeester
Plantagebaan 224
NL - 4725 AG  Wouwse Plantage
 
Sinds juni 1930
T 085 - 87 68 915
E info@ufficiobenelux.nl
 
Wij zijn vriend van de Natuurpoort Wouwse Plantage Wandelaars
 
Onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaaden
kunt u hier downloaden.
Ons Privacybeleid kunt u hier downloaden.